NAGYON TALÁLÓ.......

Minden egyes gyöngy olyan, mint a festő palettáján a különféle festékek. Az elkészült munkadarab hűen tükrözi alkotója egyéniségét, akárcsak egy festmény."Samejima Takako
"Ne várd el mástól hogy olyan legyen mint Te, azt várd el magadtól hogy tudd elfogadni a másikat úgy ahogy van "
Kaszás Ildikó
“A lelki szépség oly varázsfényt kölcsönöz az ember egész valójának, hogy az egyszerű megjelenésével meghódítja a szíveket, és barátokat szerez anélkül, hogy tudná!”
(Lev Tolsztoj)


Közreműködők

2012. december 24., hétfő

Kis angyali történet ( Little Angels Story)

Kis angyali történet 
Amikor megláttam ezt az angyalkát rögtön beleszerettem és a kosaramba tettem .Nagyon tetszett és arra gondoltam nemsokára itt a kézműves vásár és majd ott jó hasznát veszem, jó lesz dekorációnak hiszen igazi karácsonyi hangulatot árasztott . A boltba másoknak is nagyon tetszett de csak ez az 1 volt belőle . Megvettem és haza hoztam ! Itthon telis teli raktam gyöngyökkel , de később rájöttem nem  való hozzá a sok gyöngy  és ezért csak egy kislányos  egyszerű medált kapott a nyakába !!!!!


Eljött a nagy nap a Kézműves Vásár napja . Az első napon nagyon fáradtan telt. Előző nap éjszakás voltam és délelőtt csak 2 órát tudtam aludni . Alig vártam hogy haza mehessek !!!


A második nap sokkal jobb volt . Nagyon sok kézműves társammal ismerkedtem meg és talán barátságok is szövődtek .


Az utolsó napon  Vasárnap,  volt a legtöbb vásárlóm . Délután jött egy nagyon dekoratív csinos hölgy az asztalomhoz  és egy karkötőt nézegetett . Mivel az én asztalom rögtön a bejáratnál volt azt mondta majd körülnéz és visszajön . Éreztem hogy vissza fog jönni . Az angyalkámat is nézegette ő is . Gondoltam azt hiába nézi  akár ki,  nem adom mert ő az enyém !!!


Kis idő múlva vissza is jött , de közben  még többen  kérdezgették, hogy mennyibe kerül a kis angyal .


Mindenkinek azt mondtam  nem eladó .  

Megvette a karkötőt de csak nem akart elmenni  és félénken kérdezte hogy mibe kerül az angyalom . Mondtam neki  is hogy ez egy dekoráció és nem adom el . Akkor azt mondta pedig de jó lett volna a kis lánya  szobájában,  pont oda illene és ő megvenné neki csak mondjam meg menyiért adom .


Ránéztem és valahogy azt kellet mondanom hogy jó,  neki eladom . Biztosan látszott rajtam a határozatlanság  de megegyeztünk hogy a vásár vége után eladom neki . Adtam címet és telefonszámot . Meg is beszéltük a keddi napot . Kiderült hogy a város egyik általános iskolájában kisiskolás gyermekek tanító nénije és az angyalt oda fogom neki vinni  az iskolába .


Még javában tartott a vásár,  s telefonon hívott  azt kérte tőlem , hazafele vigyem  be neki . Mondtam hogy nem tudom mert nincs autónk és  ha nem lakik is messze nagyon körülményes lenne eljutni hozzá , utána haza  (  város másik perem részén lakott ).   Elgondolkodtam ,  minek is egyeztem bele hiszen ez a kis angyal a úgy a szívemhez nőtt , miért is adom én el. De megegyeztünk és én ilyenkor mindig tartom magam ahhoz amit meg ígértem . Azt is éreztem valamiért  neki kel adnom az angyalt bármennyire is ragaszkodom hozzá . A kis lányának nagyobb szüksége van rá .


Gondolom Ő azt hitte magában ez is csak olyan mint a többi ember nem tartja meg  a szavát, nem lesz ebből az angyalból karácsonyi ajándék .


Hétfőn dolgoztam de mielőtt befejeztem a munkát  a kolléganőm hozott nekem valamit amit már Ő is régen meg ígért és én azt hittem ebből  sem  lesz már semmi  . A táskában volt még valami egy kicsi zöld ruhás Angyalka !!! Siettem a buszomra de az átszállásnál várnom kellet majdnem  fél órát . Ilyenkor át szoktam gondolni a napom és ha valamit elfelejtettem , eszembe jutott és tudtam korrigálni . Most a kis angyal volt a fejembe . Azt gondoltam Kaptam egy angyalkát  csak úgy és én holnap pénzért adjak egyet ?Megvilágosodott minden . Akkor már tudtam mit fogok tenni .


Reggel izgatottan készülődtem és egyre csak az angyal járt az eszembe !


A kis angyal nyakába tettem egy kis medált és a hozzá illő kis fülbevalót kis apró rózsaszín gyöngyökkel  .A városban sok elintéznivalóm volt és erre az idő pontra éppen pontosan végeztem és végig gondoltam mit mondok neki .


Az iskola portájára   a csengetés előtt  pár perccel érkeztem . Izgatott voltam de egy hatalmas nyugodtság vett körül . Csengettek .  Pillanatok múlva jött a tanító néni  .  Örült amikor meglátott .


Köszönés után mindjárt mondtam neki : Én meggondoltam , nem adom el az angyalkát mert ez nem eladó,   nem vagyok gazdag ember de a szívem tele van  az nem szegény ezért én odaadom az angyalt csak úgy és nem fogadok el érte semmit tegye oda kis lányának a karácsonyfa alá !


Próbálta odaadni a pénzt de én mondtam neki hogy a világért nem fogadom el, nem sajnáltam oda adni már, inkább  egy nagyon jó érzést éreztem meg a szívembe amit eddig még soha  sem (pedig már adtam másnak is azt ami nekem kedves volt) és  amit most is és azóta is mindig érzek !!!


Mondtam neki hogy  van egy kérésem .


Az osztályban esetleg a másik osztályokban is készítsen el egymásnak egy -egy angyalkát akár papírból is vagy ha egy kis képeslap az is jó és ha lehet karácsonyra minden gyerek,szegény és gazdag kapjon egy kis angyalt !Nagyon meghatódtunk mindketten ! Nekem patakokban folyt a könnyem .  Megölelt és megpusziltuk egymást  .  Azt mondta hogy Ő is érezte ezt és érdekes módon este pont   angyalkát készített az osztályban egy kisgyereknek ( egymást húzták ki és ajándékozták meg).


Meg ígérte hogy megteszi és mindenki kap egy kicsi angyalt karácsonyig !


Itt még nincs vége a történetnek mert másnap reggel  föl  hívott és azt mondta : Annyira nagy hatással voltam rá   nem tud megnyugodni  és kért hogy fogadjak el én is tőle valamit . Éreztem  ezt nem utasíthatom vissza mert neki is a szívéből jön és ezt i is oda kell adnia .


Meg is kaptam másnap az  ajándékot  a (most mikor írom még benn a szekrényem alján lapul és este a fa alatt mutatom meg a családomnak ) raffaellos  golyók közt egy kis világító angyalka és még egy gyertya és azt mondta hogy amikor meggyújtom Őrá gondoljak !! Annyira megható volt ez is . Azóta nem találkoztunk de minden nap Rá is gondolok .


Amikor kitettem ezt az angyalt ide a blogomban azt éreztem hogy ha tovább adom akkor ezt a fel foghatatlanul jó érzést is tovább tudom adni és aki kiteszi az  érzi és viszi így tovább és eljut sok jó emberhez !!


Azóta nagyon sok minden történt velem de mind jó és jó és nagyon csodálatos dolgok !


Például  : a fogyatékos otthonban ahol dolgozom a kis főnök asszonyon este felé fölhozott néhány női kabátot amit adományként kaptunk .Kérdeztem tőle hogy fiuknak nincs  e valami ruha és ő mondta hogy olyant nem kaptak . Mutattam neki hogy egy fiúnak nincs téli cipője és kabátja . És képzeljétek másnap éjszakára mentem dolgozni és ennek a fiúnak volt már cipője kabátja !!! Annyira örültem neki hogy talán még ez a fiú sem örült annyira .


Azóta megismerkedtem „véletlenül” így a facebook -on keresztül kettő anyukával akiknek sérült kisgyermeke van és tegnap „véletlenül” írtam egy szerencsés kimenetelű balesetről szóló újságcikk alá megjegyzést és ott egy nagypapával váltottunk néhány szót és neki is ugyan úgy sérült a kis unokája  !!!


És ki mertem állni a Karácsonyi műsor végén és el mertem mondani ott mindenki előtt néhány gondolatom !!!Ezt is majd szeretném megosztani veletek !


A hab a tortán tegnap történt .   A  férjemmel reggel be mentünk a városba néhány dolgot megvenni még , és találkoztunk a barátainkkal . Megkínáltam őket  mentolos  cukorral és ők is adtak egy szaloncukrot viszonzásképpen . Én a zsebembe tettem .  Később amikor eljöttünk a piacról egy idősebb hölgy kért segítséget .  Pont megint egy ismerős hölgytől és   mondta most jött ki a kórházból eltávozásra keresi a testvérét de nem találja (mondta milyen autóval jön érte ) de ő nagyon rosszul van mert cukor beteg  és lement a cukor szintje és kellene gyorsan neki egy kis cukor mert mindjárt baj lesz .Természetesen rögtön a cukorért nyúltam a zsebembe és rögtön oda is adtam neki .


Délután jött az ikertestvérem lánya (keresztlányom is)  aki olasz országban él és képzeljétek mit kaptam . Két  nagy doboz gyöngyöt és alkatrészeket is és sok- sok   organza tasakokat is ! Annyira de annyira örültem neki és annak is hogy én is tudtam adni neki valamit .


 Most szent este biztos a  kicsi lány szobájában van ez az angyal és azt az  örömet  ami átjárja az én szívemet kívánom nektek ma estére  !!!

 

 


És még annyit az egész  angyalos történetem elindítója Márti ( A bejegyzést itt olvasható ) volt aki "csak úgy" mert megtetszett nekem küldött egy gyönyörű saját horgolású  táskát. Én akkor voltam beteg és ez nagyon jól esett . Orsi  ( A bejegyzés itt olvasható) volt a következő .  Októberben kaptam tőle a nagy (twínes  gyöngy lázban )  „ csak úgy „  több csomag szuper duót és több gyönyörű gyurma  kabosont . Majdnem,  elfelejtettem megköszönni neki a nagy örömömben . A kis medálok között  volt  a kis angyalkás amit nem rég  elővettem és a nagy karácsonyi megrendelések teljesítése közben  késztetést éreztem arra hogy  felöltöztessem .   Íme a ruhájában .    A nyakamban fog tündököl ma este . 

 


 

 


Ezt már tényleg nem adom senkinek mert kaptam és azt már nem adhatom tovább  de van még sok másfajta szép angyalkám !!! 

 

 

Ezt is valahol láttam és ide illik ezért megosztom veletek : 

"Egy nap egy gazdag ember adott egy kosár szemetet egy szegény embernek. A szegény ember elmosolyodott, és elment a kosarakkal, kiürítette, megmosta és feltöltötte gyönyörű virágokkal, visszament a gazdag emberhez, és visszaadta neki. A gazdag ember meglepődött és azt kérdezte: Miért adsz nekem szép virágokat ha én szemetet adtam neked? A szegény ember így válaszolt: Mindenki azt ad, ami a szívében van."

Hát ennyi a kis történetem ami a szeretetről az önzetlenségről és a bizalomról szól ami a mai világban ez  drága kincs

Ezt a kincset a  szívünkbe  őrízük amíg csak élünk !!!

Nem vagyok író biztos tele van hibával ez a kis történet  de ne azt nézzétek, azt amiért írtam és fogadjátok tőlem szeretettel karácsonyra !!!! 

Minde társamra szeretettel gondolok és köszönöm hogy áldoztok rám időt, most is és  amikor hétköznap benéztek hozzám !!!

Köszönök, köszönök minden kedves és figyelmes szót !!!

Annyi mindent tudnék még írni de nem akarom az időtök rabolni . A többi gondolatot majd az év utolsó napján leírom .

 

 

Google fordítással : 

Little Angels Story
When I saw this I fell in love with the angel in my basket and I did. Really liked and I thought the craft fairs here soon and I will make good use of it, will be good as a real spirit of Christmas decoration bestowed. The store is also very pleased others but this one was it. I bought and brought home! At home I put crammed full of pearls, but then I realized it is not a lot of beads and therefore only a little girl was a simple pendant around your neck!!
Today's the day of the Craft Fair Day. The first day passed very tired. Previous days and nights I was only 2 hours in the morning I could not sleep. I could not wait to get home!
The second day was much better. I met a lot of fellow craft and perhaps friendships were woven.
On the final day Sunday, I had the most buyers. In the afternoon came a very decorative and pretty ladies at my table looking at a bracelet. Since my desk was right at the entrance and then looks around and says back. I could feel it coming back. The angyalkámat he is looking at. I thought it useless to even look at, because I do not give her mine!
After a while he came back, but when more people were asking how much is your little angel.
Everyone said it is not for sale.He bought the bracelet but did not want to go and what it costs timidly asked the angel. I told him that this is a decoration and not selling. It is said but it would have been her daughter's room, just fit in there and he would buy it just to say I menyiért.
I looked at him and somehow I have to say it is good, I sell it. But it surely seemed to me we had a deal of indecision after the end of the fair to sell him. I address and phone number. We also talked about the day on Tuesday. It turned out that one of the city's elementary schools elementary school teacher and the children there angels will take him to school.
Even the fair was in full swing, and the phone call he asked me to take her home to him. I told you I do not know because there is no car, and if you do not live too far away would be very complicated to get to him, then back home (to another edge of town populated). Thinking, what can I agreed because this little angel in my heart it grew, why would I give it. But this time we had a deal and I still consider myself to what it promised. I also felt something give the angels with him no matter how much I insist. The little girl needs it more.
I guess he thought this was just a cover like the other one does not keep his word, there will be a Christmas present from the angel.
I worked Monday, but before I finished work colleague brought me something that He has promised a long time ago and I thought this will be no longer there. In case there was something a little green-clad Angel! I rushed to the bus on my átszállásnál but we have to wait almost half an hour. In this case, I used to think about my day and if I forgot something, and I knew I had to correct. Now the little angel was in my head. I thought I got an angel and I can only give you one of tomorrow's money? Enlightened all. I knew then what I'll do.
Excitedly getting ready in the morning and keeps the angel came to mind!
The little angel I have a small neck pendant and matching earrings with tiny pink beads. Thing I gotta do a lot of the city at that time and it was just exactly what I've thought and done it.
The school portájára the ring a few minutes before I arrived. I was excited but it was surrounded by a great calmness. I rang the bell. Moments later came the teacher. He was glad to see me.
Greetings after immediately told him I changed my mind, I will not give away the angel because it does not sell, I'm not a rich man, but my heart is full of the non-poor so I'll give the angels only, and I will not take anything for put forth his daughter a Christmas tree below!
He tried to give the money but I told him that the world will not accept it, do not regret there to have more of a very good feeling I felt in my heart that has never been (and now I have something else to which I was kind of) and we now I always feel well and it has been!
I told him I have a request.
The class may also make the other classes to each other like a paper angel or even a small postcard is also good and you can be Christmas every child, rich and poor get a little angel! Deeply moved by both of you! I trickled the tears. Hugged and kissed each other. He said that he felt that way tonight and interesting points made in class a little angel boy (drawn up and presented with one another).
We promised to do, and everyone gets a little Christmas angel!
The story does not end there because the next day called me up and said I was so impressed I was not able to calm down and asked him whether I could accept something from him. I felt this did not refuse because she also comes from the heart and i also need to specify this.
I received the gift of the day (even now when I am writing us at the bottom of my closet hiding under a tree at night and show it to my family) raffaellos balls are a little angel and even lighting a candle and said to Him to think that when I light! It was so touching as well. I have not seen Him but every day I mean.
When you put out this angel here on my blog, I felt that if I can continue this foghatatlanul a good feeling to know and who continue to expose and bring to feel more and get a lot of good people!
Since then a lot has happened to me, but both are very good and good and wonderful things!
For example, a disabled nursing home where I work with the prioress fölhozott few ladies evening coat he received as a donation. Son asked him that this is not a garment and he said that such is not received. I showed him that a boy has no shoes and a winter coat. And imagine the next night I went to work and this guy had his jacket shoes! I was so glad that he is perhaps the boy was happy enough.
Ever since I met "by chance" so facebook via two with Mom who injured toddler's and yesterday's "mistake", I wrote a happy ending to the accident on the news article below to comment, and there's a big daddy we exchanged a few words and he is just so damaged the little grandson!
And who dare to stand out and at the end of the Christmas episode I venture to say some of my thoughts to everyone! This is something I would like to share with you!
The icing on the cake yesterday. My husband and I went to town in the morning to buy a few things still, and we met with our friends. I offered them sugar, mint and sugar in a salon they gave in return. I did it in my pocket. Later, when we left the market, an older woman asked for help. Point again, a familiar lady and said just come out of hospital shore leave looking for his brother but can not find (said what kind of car is it) but he is very sick because of diabetes and went down the sugar level and should be quickly her some sugar because we had trouble . course, once I reached for the sugar in my pocket and gave it to him right there, too.
In the afternoon came the twin daughter (my goddaughter too) who lives in Italy and imagine what I got. Two big box of beads and components, and also lots of organza bags, too! But it was so so happy for her and that I was to be able to give her something.

 
Christmas Eve is now sure of is this little girl's room the angel and the joy that pervades my heart I want you tonight!And there you have the whole story starter of angel Mart (The entry can be found here) who was "just" because like I sent you a beautiful private horgolású bag. At that time I was very sick and it was good. Orsi (The entry can be found here) was the next. In October, he gave me a big (twínes pearl fever) "just so" super-duo pack more and more beautiful clay kabosont. I almost forgot to thank her great joy. The small pendants were among the small angyalkás not long ago that I took a great Christmas and orders during the performance felt compelled to dress it. Here's the dress. Will be shining on me tonight.
This is because I really do not give it to anyone and I can no longer continue but there are many other beautiful angel!


I saw this somewhere and fits so I share with you:"One day a rich man gave me a basket of trash is a poor man. A poor man smiled and went to the baskets, emptied, washed and replenished beautiful flowers, he went back to the rich man, and gave it back to him. A rich man was surprised and asked: Why beautiful flowers you give me if I gave you garbage? The poor man replied: Everyone gives what is in his heart. "So this little story is about love and about trust in önzetlenségről that in today's world, this precious treasure.This treasure in our hearts as long as we live in detention!I'm not sure writing is full of mistakes but I do not look at it for me to write and receive love Christmas!!There's so much more I could write but I do not want to rob your time. Other thoughts on the last day of the year and then I'll explain.
A kézműves vásáron az angyalka a kép jobb oldalán !!!
The arts and crafts fair in the angel on the right side of the picture!Mielőtt elvittem az angyalkám !!!
 Before I took the angel!


Kicsi nyaklánc ami a nyakába került !!!!
 Small necklace around his neck that was!


Merry Christmas Happy holidays everyone!!

39 megjegyzés:

kepi táska írta...

Ildikó, nagyon szép a történet!
Nekem az a véleményem, hogy sokkal több önzetlen ember van, mint gondolnánk. Talán csak elhitetik velünk az ellenkezőjét és belépünk egy öngerjesztő folyamatba.
Ha csak egy mosolyt vagy jó szót tud adni az ember, már az is sokat számít. És persze erre sem folyamatosan vagyunk képesek, de néha-néha igen.
Ildikó, nagyon szép ünnepeket kívánok neked és családodnak!

Orsi írta...

Kedves Ildi! Gyönyörű a történeted, látszik rajta, hogy te egy boldog ember vagy, mert szeretsz és tudsz is adni! Az az érdekes, hogy azon a képen, amin az asztalkád előtt állsz, pont úgy nézel ki, mint egy nagyon kedves volt kolléganőm, aki sajnos/hál'Istennek (kérdés kinek a szempontjából :-D) már máshol dolgozik! Ő is nagyon jó ember, mint te!
Jól éreztem, hogy neked kell elküldenem azt az angyalkát, tudtam, hogy jó helyre kerül,és nagyon szépet csinálsz majd belőle! Áldott, szép Karácsonyt kívánok neked, családodnak és a pártfogoltjaidnak!

Csaba írta...

Kicsordult a könnyem.

Panka gyöngye írta...

Boldog Karácsonyt kívánok!

Amy's írta...

Ildiko csodalatos teremtes vagy.
Kivanom neked ,hogy sokszor legyen ilyen fantasztikus erzesben reszed.
Bekes ,aldott karacsonyt kivanok neked es csaladodnak

BMonica23, Mónika írta...

Nagyon gyönyörű és megható történet, köszönöm, hogy megosztottad velem. Nagyon Boldog Karácsonyt!

Madtim írta...

Áldott Békés Karácsonyt kívánok!
Köszönöm én is hogy megosztottad velünk a történeted, jó volt olvasni :)

Magdi írta...

Kedves és megható történet, valamiért mindig ilyennek képzeltelek és lám igazam van!
Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Neked és családodnak!!

RaMary írta...

Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok Neked és kedves Családodnak! Gyönyörű a történet!:))

Györgyi írta...

Békés Boldog Karácsonyt Kívánok!

Vjudi írta...

Drága Ildi! Nagyon szép a történeted, bizony hinnünk kell a csodákban és bíznunk embertársaink jóságában. Nagyon boldog ünnepet kívánok Neked és családodnak.

anett88 írta...

Köszönöm,hogy megosztottad velünk a történetedet :)
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Neked és Családonak!

Kiki írta...

Kedves Ildi! Gyönyörűszép, megható és kedves a történeted! Nagyon boldog, meghitt Karácsonyt kívánok neked és családodnak!

Palkó írta...

Köszönöm, hogy leírtad!
Boldog, békés, áldott szép Ünnepet kívánok Neked!

Bebi írta...

Olyan jó volt olvasni a bejegyzésedet! Hála az Égieknek azért, hogy még vannak ilyen emberek, mint Te! Áldott, békés karácsonyt kívánok neked és családodnak! :)

Kritti írta...

Kedves Ildikó!
Csodálatos ez a történet, nagyon meghatódtam. Milyen szép is lehetne az élet,ha mindenki hasonlóan gondolkodna és cselekdne, mint Te! Köszönöm szépen, hogy elmesélted!
Nagyon boldog, szeretetben gazdag ünnepeket kívánok Neked és Családodnak és nagyon jó egészséget!

Marcsi írta...

Kedves Ildi!
Köszi a történetet, nagyon aranyos. Biztos vagyok benne, hogy még sok ilyenben lesz részed.
Nagyon Boldog Karácsonyt és Új Évet kívánok!

Lakota mágia írta...

Gyönyörű történet.. köszönöm!
:-)
Békés, Boldog Karácsonyt, és alkotásokban, vidámságban, "angyalokban" gazdag Új Évet kívánok!!!
:-)

Márti írta...

Igazad volt,hogy Karácsonyra őrizted ezt a csodálatos,megható történetet,jó volt olvasni, köszönöm! Különleges ember vagy! Áldott ünnepeket Neked és a családodnak :)

Györgyi írta...

Kedves Ildikó!
Neked is Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt kívánok! És köszönöm a történetet!

Perl - Eni írta...

Kedves Ildi!
Köszönöm,hogy megosztottad velünk ezt a kedves történetedet!
Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Neked és Családonak!

Kaszás Ildikó írta...

Köszönöm szépen mindenkinek a kedves biztató szavakat !!!!!!!!!!

Alma írta...

:)) Ildikó -tényleg nincsenek véletlenek!! Tartalmas szép Új Esztendőt Kívánok Neked és egész Családodnak!

Era - SK írta...

Kedves Ildi,
köszönöm, hogy megosztottad velünk ezt a csodaszép történetet :) Megkönnyeztem :) Áldott, békés karácsonyt kívánok Neked :)

Mézesmama írta...

A "történet" megható és tanulságos...nagyon remélem, hogy sokan olvasták és éppen olyan hatással volt rájuk, mint rám!
Aki ad, az előbb utóbb visszakapja....én hiszek ebben és a Te példád is ezt mutatja! Örülök, hogy ez megtörtént Veled!
Áldott Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Neked és kedves családodnak!

Timike írta...

Boldog karácsonyt kivánok. Köszönöm, hogy megosztottad valünk ezt a csodás történetet, én is úgy gondolom, hogy az apró hétköznapi csodák körülöttünk vannak, csak fel kell őket ismerni és értékelni.

Berjo írta...

Köszönöm a megható történetet, és áldott, békés karácsonyt kívánok!!

Szelini írta...

Kedves Ildi!
Köszönöm, hogy leírtad ezt történetet, szívet melengető érzés volt olvasni. Kívánok Neked és a szeretteidnek nagyon boldog Karácsonyt, és sok-sok pici angyalkát, akik fényt, szeretetet, boldog pillanatokat hoznak a mindennapokba:)

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Ildikó! elolvastam mindent nem tudok mit írni csak azt hogy Köszönöm hogy a barátod lehetek!

Farci írta...

Tényleg angyali a történet!
Minden jót kívánok Neked!

jucee írta...

Áldott Karácsonyt! Nem tudok mit írni, mert nagyon "párás" a monitor!

Mia írta...

Nagyon boldog karácsonyt kívánok Neked és szeretteidnek! (remélem ez a megjegyzésem nem törlődik) Köszönöm, hogy megosztottad a történetedet! :)

Kisnyul / Andi írta...

Ildi, köszönöm, hogy elindítottad ezt a sort, örülök, hogy részese lehettem! Kellenek ilyen emberek a világba! Boldog ünnepeket kívánok!

Zsimama írta...

Gyönyörű és megható, jó volt olvasni.
Köszönöm, hogy megosztottad a történetet!

Tiffanylda írta...

Ildikó, köszönöm a szép történetet! Továbbra is azt mondom, nincsenek véletlenek!:)

Liza írta...

Csodaszép történet!
Köszi, hogy leírtad!

Era - SK írta...

Kedves Ildi, írtam Neked egy e-mailt, de a freemail-re nem mindig ér oda a gmail-es levél, kérlek jelezd majd, hogy megkaptad e. Era

Schnappy írta...

Hihetetlen mesés történet, és a legszebb az egészben, hogy igazából megtörtént! Ilyenkor tényleg hinni lehet a csodákban, és valami megfoghatatlan dologban, ami közöttünk van, csak sajnos egyre kevesebb idő és energia jut arra, hogy egymással törődjünk! Köszi, hogy megosztottad velünk!:)

KaMa írta...

Wyjątkowa historia tak jak i wisior. Pozdrawiam :)